dissabte, de novembre 08, 2008

Yes, we can
Suscric una per una, dos anys més tard, l'anterior post. I no només pel grup per qui vaig escriure'l, sinó també pensant en el grup del CAP del curs passat i el d'aquest any. Ve una generació d'educadores i educadors... brillant. Són persones amb moltes qualitats, avui n'hem vist algunes poques, tres per cadascú. A veure, tres per quaranta-... buf!!! Sona bé el resultat!
D'altra banda deixo també aquí un dels videos i missatges que més m'han impactat en els darrers anys per si algú els vol comentar.

7 comentaris:

tània i. ha dit...

Hola! quina manera d'afrontar un fet tant temut per tots. Hi ha esdeveniments que no es poden canviar per desgràcia, però altres que està en les nostres mans que això sigui possible. Com tu dius Jordi la vida és un 10% el que et passa, i un 90% el que fas amb el que et passa... d'aqui una frase que em vaig trobar per casualitat i que en certa manera esta relacionada amb com viure la nostra vida (de forma correcta com diu Randy Paush al video):
" Vigila els teus pensaments, es converteixen en paraules,
vigila les teves paraules, es converteixen en accions,
vigila les teves accions, es converteixen en hábits,
vigila els teus hábits, es converteixen en caracter,
vigila el teu caracter, es converteix en el teu destí". (Frank Outlaw)
La teva manera d'actuar i pensar (en positiu, davant les circumstàncies que es presenten) pot beneficiar-te a tu, i als que t'envolten, ja sigui a nivell personal com docent.
Randy Paush amb les seves paraules pot ajudar a molta gent a obrir els ulls.
Bona setmana a tots!
Tània Inglés

Pani ha dit...

Gràcies per compartir les paraules de Frank Outlaw. Plenes de sentit comú, les desconeixia, i estic content d'haver-les llegit. Fan pensar força i realment li veig relació amb el que ens diu Randy Paush.
Bon cap de setmana i molt bona setmana (dissabte inclòs... hahaha!.
Pani

Mende ha dit...

Acabo de veure el video. Prefereixo comentar-ho més tard... és genial.

Pani ha dit...

Serà benvingut, Fran!

Mende ha dit...

És fantàstic. M'ha deixat molt emocionat en tots els aspectes. La força que transmet, la manera de parlar, les expressions de la cara... i el missatge. És una manera tan maca de fer arribar un missatge tan comú... És un viu el dia a dia, gaudeix de les petites coses,... M'encanta allò de "són les cartes que tinc i les he de jugar". Realment és una manera optimista de viure la vida.

A veure si tinc més temps i puc mirar la conferència llarga...

Pani ha dit...

Veuràs que val la pena viure amb ell una hora que ell va triar viure amb nosaltres. És genia i aprenem molt...
Una abraçada
Pani

Mende ha dit...

Notícia d'actualitat...

Al porter de la selecció d'hoquei gel d'Alemanya li han dit els metges que li queden 7 setmanes de vida, a causa d'un tumor, tot just li acaben d'operar peró no es pot fer res.

Amb aquestes cartes ha decidit almenys una mà més... i ha tornat als entrenaments amb el seu equip, per continuar fent el que li agrada...

Us deixo el link de la notícia:

http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20081112/noticia_53577562810.html